122022Ağu
Termal Suların Sağlığını ve Ferahlığını Cildinizde Yaşayın

Termal Suların Sağlığını ve Ferahlığını Cildinizde Yaşayın

Her mevsim cildimizin ihtiyacı değişir. Aynı giysilerimiz gibi farklı cilt bakım ürünlerine ihtiyaç gösterir. Yaz mevsiminin en dikkat çekici özelliği güneş ve güneşin cildimizde oluşturduğu etkilerdir. Güneşe ilaveten sıcak hava, rutubet, havuz, deniz gibi faktörler de cildimizin nemini ve koruyucu özelliğini bozar.

Yaz günlerinde, özellikle tatilde, doğal, mineral destekli termal suların sağlığını ve ferahlığını cildinizde yaşayın.  Her yaşta (bebek, çocuk, yetişkin, bayan, erkek), her cilt tipin de  rahatlıkla kullanılabilir.  Bu ürünler, bağışıklık sistemimizin anahtar hücrelerine etki ederler; içeriklerinde bulunan antioksidan özellikte maddelerle cildin savunma mekanizmasını güçlendirirler, toksinlerden arındırırlar ve enerji kazandırırlar.  Ayrıca, sıcak havalarda buharlaşma ve terleme sonucu ciltten kaybedilen suyu tekrar cilde kazandırabilirler. Hassas ciltlerde yatıştırıcı,  ferahlatıcı, kızarıklık, gerginlik,

 Hazır sprey formunda, kullanıma hazır olarak bulabileceğimiz termal sular, cildin her ihtiyacı olduğunda yüze ince bir buğu halinde püskürtülür, birkaç dakika bekletildikten sonra bir peçeteyle kurulanır. Özellikle güneşlenme sırasında ve sonrasında, güneş yanıklarında kullanılabilirler. Ayrıca,  spor, seyahat sırasında, tıraş veya ağda sonrasında, akne bakımlarından sonra pürüzsüz bir cilt elde etmek içi tercih edilebilir.