152020Eki
Fokuslu Ultrason Enerjisi ile Ameliyatsız Yüz Germe

Fokuslu Ultrason Enerjisi ile Ameliyatsız Yüz Germe

Günümüzde ameliyat gerektirmeden yüz lifti için dolgu maddelerine ilave olarak, estetik bilimi enerji bazlı cihazları, dalgaları (ultrason, radyo dalgaları, ışık  gibi)  kullanıyor. Bunlardan fokuslu ultrason teknolojisi hamilelerde bebeğe bakmak için kullanılan ultrasonun aynısı, güvenli bir sistem. Ultrason kelimesi işitme sınırı üzerindeki, mikroskobik  ses dalgalarını tanımlar;

Ancak, burada çok küçük bir noktaya odaklanıyor ve  deri altına işleyen bir ısı enerjisi yayıyor. Derinin kendisine etki etmiyor, deriye zarar vermiyor. Küçük kırmızı noktalar oluşuyor, 3-4 ay içinde çilt sıkılaşarak kendini iyileştiriyor. Kalıcı bir etki yaratıyor. Etkisi 1-2 yıla kadar sürüyor.

 

Ancak, yaşlanma devam ediyor. Estetikte kalıcı olan hiçbir şey yoktur. Uygulama ya kısa ömürlüdür ya da uzun. Ultrason da uzun ömürlüdür.

En favori uygulamalar; çene altı gıdı dokusundaki yağlanmanın azaltılması, boyun bölgesinin sıkılaştırılması, şakak germe, çene kontürü, yüz ovalinin düzenlenmesi, sarkık yanakların  gerilmesi, düşük kaşların kaldırılması, göz kapağı torbalarının azaltılması, akne izi ya da geniş gözeneklerin tedavisidir.