282014Ağu

Güneş Koruma Ürünleri, DNA onarımını destekleyen Cilt Bakım Ürünleri ile Kombine Kullanılmallıdır

Günlük Cilt bakımımızı ACTIVAR gibi DNA onarımını destekleyen “Yeni Nesil” cilt bakım ürünleri ile yaparsak, güneşin zararlarına karşı çaresiz kalmayız.

Bu zararlar kırışıklık ve lekelenme gibi cildimizin yaşlandığını gösteren bozukluklardır. Foto yaşlanma diye tek bir isim altında toplanabilir. Foto yaşlanmaya karşı düzenli olarak yapmamız gereken; Koruyucu, yapılandırıcı ve onarıcı “Temel Cilt Bakımı” için UV ışınların hücrelerimizde yaptığı hasarların onarımını destekleyen “Yeni Nesil” cilt bakım ürünlerini seçmektir. ACTIVAR ile güneşin hasarlarından daha etkili korunmamızın nedeni budur. Güneşten Kombine Korunma denilen bu yöntem ile Güneş Koruyucu ürünlerin koruyucu etkilerini artırmış, kırışıklıklar ve lekelenmeden daha etkili şekilde korunmuş oluruz.

ACTIVAR’ da görülen doğal DNA onarımını destekleyici etki, güneş koruma ürünlerindeki UV filtrasyonu ile birleştiğinde, cilt için koruyuculuk yaklaşık 6 kat artıyor. Buna karşılık doğal DNA onarımını destekleyen “Yeni Nesil” bir cilt bakım kremi üzerine sürülen daha düşük SPF’li koruyucular sayesinde kimyasal ve hormonal yan etki de azalır. ACTIVAR cilt bakım kremi gibi “Yeni Nesil” cilt bakım ürünleri kullananlarda güneş lekesi oluşumu da belirgin olarak engellenebilir. “Güneşten Kombine Korunma” denilen bu yeni uygulamayla güneşten yararlanırken daha az hasar görmek mümkün olur.

Özetle, Güneşten Kombine Korunma sayesinde:

    -Deriden daha az kimyasal emilir,

    -Güneş lekelerine karşı daha yüksek koruyuculuk sağlanır,

    -Derinin bronzlaşması sayesinde güneşten doğal korunmaya fırsat verilir,

    -Derimizin daha fazla D Vitamini üretmesine izin verir.