142020Eyl
Gözaltı  dolgusu için uygun bir aday mısınız?

Gözaltı dolgusu için uygun bir aday mısınız?

Gözaltınızda oluşan torbalar, çukurlar, koyu renkli halkalar sizi yorgun, uykusuz, mutsuz gösterir; akşamdan kalma bir ifade yaratır. Bu durum bazı tıbbi sebeplere bağlı olmakla birlikte, çoğu zaman genç kişilerde yapısal olarak da görülebilmektedir. Bu çukurları dışarıdan bir krem ya da kapatıcı ile doldurmak olası değildir.  Biz, bu durumu,  gözyaşı kanalınızı hafifçe destekleyerek, genel görünüşünüzü canlandırıyor, sizi kapatıcı kullanımından  kurtarıyoruz. Ancak siz bu işlem için uygun bir aday mısınız? Çünkü bazen de cildinizin en hassas bölgesi olan göz çevresine işlem yapılmaması gerekebilir.

Eğer gözünüzün altında sadece hacim/yağ dokusu kaybı varsa ve bu da bir çöküntü yaratıp sizi her zaman yorgun ve halsiz gösteriyorsa uygun bir aday olabilirsiniz.

Göz altlarınızda biraz şişliğiniz varsa uygun bir aday olabilirsiniz; ancak ödem  sebebiyle işlem sonrası daha iyi mi? yoksa daha kötü mü? olacağını öngörmek zor olabilir. Denenebilir…

Aşırı ödem şikayeti olanlar ise kesinlikle uygun bir aday değildirler. Bu bölgeye yapılacak herhangi bir yapılandırma işlemi daha da ödemi arttıracaktır.

Kendinizi deneyimli hekimlere emanet edin. Doktorunuz  “Siz bu tedavi için uygun bir aday değilsiniz” diyorsa onu dinleyin. Mutlaka o bölgeye dokunmaması için bir sebebi vardır. Doktorunuzu zorlamayın…