262017Mar
Dengeli güzellik mi? Dolgunluk mu?

Dengeli güzellik mi? Dolgunluk mu?

Dünyanın neresine giderseniz gidin, tüm kadın ve erkeklerin ortak dileği var: genç ve güzel görünmek. Gençliğin ve güzelliğin sırrı yüzdeki tüm çizgi ve kırışıklıklardan arınmak, orantısızlığı gidermek olmamalıdır.  Artık, bizler kırışıklık ve çizgilerin de peşinde değiliz.

Her yüzün kendi bir güzelliği vardır. Biz bir yüze baktığınız zaman 7 noktayı değerlendiririz. Bunlar, güzel bir cilt, kaşların konumu, alının yüksekliği, burun uzunluğu ve genişliği, dudakların genişliği, gözler arasındaki mesafe, yüz kontörünün düzgünlüğü ve her şeyden önemlisi bunlar arasındaki oranlardır.

Doğada tüm canlılarda bir tanrı tarafından oluşturulan “ilahi oran” vardır. Bu orana “Altın Oran” da denir; güzel bir kelebekte, bir deniz kabuğunda, bir yunusta da vardır. Bu oranları temel alarak çeşitli estetik uygulamalarla (botox, hiyaluronik asit, mesolifting, kimyasal peeling, ultrason vb) kişinin yüz oranları ve konturleri daha da güzel hale getirilebilir. Burada amaç, kesinlikle kişiyi değiştirmek, farklı bir kişi yaratmak değil doğallığını koruyarak kendi güzelliğini ortaya çıkarmaktır.

Doğal görünümünüzü ve orantınızı koruyarak,

Saatin ibresini geriye alabiliriz.

Hedefinizi belirleyin…

Uygun ürün/yöntem seçimi ve ayrıntı için dermatologunuzdan yardım alın….