202023Ağu

Yeni Bir Güzellik Trendi “YAVAŞ GÜZELLİK”

Yavaş güzellik; güzellik rutininizi büyük ölçüde değiştirmek, tamamen doğal kalmak ya da makyajsız olmak demek değildir. Güzellik rutininizi hafifleten, cildinize sağlık katan, kendinizi iyi hissettiren, sürdürülebilir, içten dışa güzelliğe önem veren, hafifletilmiş, kişisel bakım uygulaması yaklaşımıdır.

 Yavaş güzellik; tek kullanımlık hevesler, hızlı düzelmeler, anlık sonuçlar, cilde zarar veren hızlı kimyasallar ve uygulamaları desteklemez. Bunların yerine güzelliğe yavaş, bütünsel, uzun süreli etkisi olan, kademeli  bir geçişi destekler. Cildinizin gerçek ihtiyacı olan aktif maddeleri içeren ürünleri;  doğru zamanda, doğru  sürede, doğru uygulamayı ve aynılık içinde kalmayı önerir.

 Yavaş güzellik, gereksiz tüketimi ve israfı azaltmak için daha az, daha güvenilir, daha etkili ürün kullanmayı hedefler. Aynen moda gibi seri üretim, kolay bozulabilen giysiler yerine ürünlerin dayanıklılığı, güvenirliği, uzun ömürlü olmasına, çevreye zarar vermemesine odaklanır. Bunları zor formüller gibi değil basit sağlık katan tercihler olarak algılamalısınız. seçim sizin elinizde; seçimleriniz zamanla alışkanlığa döner.