272014Ağu

İnce telli saçlarınızı daha dolgun gösterebilirsiniz

1. SAÇ KREMİ KULLANIMI
Saç kremleri ince telli saçların sönmesine sebep olabilir ama yine de saçınız boyalıysa, ısıyla şekillendiriliyorsa ya da zarar görmüşse krem kullanmanız gereklidir. Bu etkiyi ortadan kaldırmak için saçınıza önce saç kremi uygulayıp sonra şampuanlayın. Kulağa biraz mantık dışı gibi gelse de saç kreminden sonra saçınız için uyumlu bir şampuan kullanarak saçınızın temizliğinde çok büyük bir fark yaratabilirsiniz.

2. SAÇ STİLİNİZİ UZUN SÜRE KORUYUN
Eğer yapabilirseniz saçınızı 2 günde bir yıkayın ve kremleyin, daha sık aralıklarla değil. Saçınızı yıkamadığınız arada ise iyi bir kuru şampuan kullanarak saçınızın hacmini ve güzel kokusunu muhafaza edin. Saç kurutma makinesiyle kuruttuğunuz saçınız cansız gözüküyorsa ya da saçınızda çok fazla ürün kullanmışsanız, kuru şampuan mükemmel bir hacim verici olabilir. Kuru şampuanınızı eşit dağıtmaya dikkat edin.

3. ÜRÜNLERİ BİLİNÇLİ KULLANIN
Duştan sonra hemen durulanmayan saç kremi ya da bukle azaltıcı ürünleri saçınıza bocalamayın. Saçınızı %50 kuru olacak şekilde saç kurutma makinesiyle kurutup sonra ürünü arkadan saçın ucuna doğru, köklerine değmeyecek şekilde uygulayın.