132017Nis

Yüzünüzün güzellik üçgeni tersine dönmesin

Genç yaşlarda  yüz çeneye doğru indikçe daralan, gözler yukarıya doğru,  yanaklar  ve elmacık kemikleri belirgin,  “V”  ya da üçgen şekline sahiptir. Yaş aldıkça, orta yüzde, başta yanak ve gözaltı olmak üzere cilt altı yağ yastıkçıkları boşalır, kas dokusu kaybı oluşur, ciltte gevşeme sonucu  yüz sarkar; yer çekiminin etkisiyle de  aşağıya düşer. Yüz  güzellik üçgeni tersine döner, Çene ovali bozulur.

Cilt artık dokuları yerinde tutamaz hale geldiğinden yağ ve kas dokusu aşağı doğru yer değiştirir ve yüz ters V, ters üçgen şeklini alır. Değişimi eski fotoğrafınızla yeni bir fotoğrafınızı yan yana koyduğunuzda çok net olarak görebilirsiniz. Bu yaşlarda artık sadece cildin daha taze, parlak görünmesine değil, aynı zamanda üçgen şeklini yeniden oluşturmaya yönelik işlemler de uygulamak gerekir.

Yüzdeki  hacim kaybını yerine koymanın en basit ve en etkili yollarından biri de hyaluronik asit dolgularıdır. Zaten   vücudumuzda doğal olarak bulunan hyaluronik asit, cilde kaybettiği nemi ve elastikiyeti geri kazandırır. Orta yüz bölgesini hacimlendirerek, belirgin elmacık kemikleri ve belirgin   çene hattı sağlanabilir. Yanaklarda, dudaklarda ve yüzün alt  bölgelerinde  liftin etkisi yaratabilir. Doğru derinliğe, doğru şekilde yapılan   uygulamalarla  kısa sürede farkı görebilirsiniz.

Biliyoruz ki; genç bir görünümün sırrı, yüksek elmacık kemiklerinde, gergin yanaklarda gizlidir.  

Küçük dokunuşlarla

Saatin ibresini geriye alabiliriz.

 Hedefinizi belirleyin…

Uygun ürün/yöntem seçimi ve ayrıntı için dermatologunuzdan yardım alın…