232016Şub
Dudaklarda doğal güzellik & gençlik

Dudaklarda doğal güzellik & gençlik

Dudak dolgusu alanında yeni bir çığır açan Vycross teknolojisi ile Juvederm Volbella tüm bayanları kusursuz dudaklara sahip olmaya davet ediyor. Allergan’ın geliştirdiği bu teknoloji ile artık daha pürüzsüz ve doğal dudaklar elde edebilmek mümkün.. Bu sayede yüz güzelliğini ve estetiğini daha da vurgulayacak uygulamalar yapmak çok kolay. Kolay uygulanabilmesi ve uygulama sonrası getirdiği mükemmel konfor ile daha genç, daha dolgun, daha pürüzsüz ve natürel dudaklara sahip olmak isteyen bayanların vazgeçilmezi haline geldi.

Yılların etkisi ile sarkan, buruşan, canlılığını ve çekiciliğini yitiren dudaklara ve ağız çevresine adeta sihirli bir dokunuş yapıyor. Son teknoloji ile meydana getirilen bu uygulamada kadınların kusursuz ve çekici dudaklara sahip olması için kısa bir zaman ayırmaları yeterli. 15-20 dakikalık uygulama sonrası daha genç, daha dolgun ve ışıltılı dudakları ile tekrar sosyal hayata devam etmeleri mümkün oluyor.

Vycross adı verilen bu benzersiz teknoloji ile daha önceki dudak dolgularında görülen aşırı şişkin, yüze yakışmayan ve doğallıktan uzak uygulamalar da son buluyor.

Kadınların bu konuda en çok korktukları“Acaba dudaklarımın yeni hali yüzüme yakışır mı, yapay görünür mü?” gibi endişeleri de ortadan kalkıyor.

Vycross teknolojisi sadece dudak için değil aynı zamanda yıllar içerisinde dudak çevresinde oluşan ince kırışıklıklar için de yardıma yetişiyor. Sadece tek bir dolgu kullanarak hem ideal dudaklar elde edilirken hem de dudak çevresindeki ince kırışıklıklar aynı seansta ortadan kaldırılabiliyor. Sigara kullanımına bağlı dudak çevresinde oluşan ince kırışıklıklar için de benzersiz bir güzellik sunuyor. Ayrıca içerdiği ağrı kesici sayesinde de hastalara çok kolay ve memnuniyeti yüksek bir uygulama sağlıyor. Bunların da ötesinde dünyada ilk defa dudakta etkisi bir yıla kadar devam eden bir dolgu olması açısından artık “dudaklarda doğal güzellik” tahtının yeni ve vazgeçilmez sahibi olacak. Uygulamayı yaptıranlar bu sayede ek herhangi bir işleme ihtiyaç duymadan bir yıla kadar kusursuz dudaklara sahip olacaklar.