242016Eki
Sıvı yüz lifting’i / germe

Sıvı yüz lifting’i / germe

Aynaya baktığınızda annenizi ya da babanızı size bakarken görüyor musunuz?

Yüz hatlarımız bize mirastır ve yaşlandıkça yüzümüz anne ya da babamızdan birine benzeyemeye başlar. Bu normaldir. Ancak 30’lu yaşların sonu ya da 40’lı yaşlarımızın başındaysak normal değildir. Hepimiz genç kalmak isteriz;  ancak,  bunu sosyal yaşantımızı etkilemeden, iyileşme süresi gerektirmeyen uygulamalarla yapmak isteriz.  Ayrıca, başka bir insana benzemek de istemeyiz;  sadece birkaç yaş daha genç ve dinamik görünmek isteriz.

 Sıvı yüz germe (likit yüz liftingi) tekniği, cerrahi ve anestezi gerektirmeyen yüz gençleştirme uygulamalarının en yenilerindendir.  Cilt altı yağ yastıkcıklarının,  destek dokusununun azaldığı ve  sarkmış  alanlara sıvı maddelerin enjekte edilmesidir. Bu yeni dolgulama tekniği ile yanaklar, elmacıklar, çene/çene hattı, kaşlar ve ağzın etrafındaki sarkık bölgeler kaldırılabilir. Yüz kontürleri yeniden şekillendirilebilir veya belirginleştirilebilir. Kullanılan maddeler kaybolan  hacmi yerine koyarken, cildin doku kalitesini, ışıltısını artırır; sıkılaşmış bir görünüm kazandırır.

 Uygulama ince  kanuller aracılığı, yarım saatlik, ağrısız bir işlemdir. Genellikle morluk ya da şişlik olmaz; uygulama sonrasında günlük rutine normal bir şekilde dönülebilir. Zaman içinde, cildin doğal yapısıyla uyumlu olduğu için, cilt tarafından absorbe edilir.

 

Deneyimli hekimler tarafından uygulandığında ve doğru ürün kullanıldığında kısa sürede hedefe ulaşan çözümler sunar.