152018Tem
Gülüş Estetiği

Gülüş Estetiği

Gülüşünüz imzanızdır Herkesin farklı bir gülümseme şekli vardır…Son yıllarda “Gülüş estetiği” yükselen bir trend olmuştur. Gülüşün güzelliğinde dudaklar dişler kadar önemlidir. Bir dudağın şeklinin ne kadar estetik ve güzel olacağını belirleyen kısım  beyaz dudaktır. Beyaz dudak yani burun dudak arasındaki mesafe, dudakların  kontürü, dolgunluğu, üst ve alt dudak arasındaki uyum ve ağız köşeleri gülümsememizi etkileyen diğer önemli ayrıntılardır. Dudaklara küçük dokunuşlarla gülüş şekliniz düzeltilebilir.

Gülerken yukarı doğru çekilen,  incelen ve yok olan bir üst dudak,  gülümserken dişlerin görünmemesi, yine gülümseme esnasında üst çene diş etlerinin görünür olması gülümsemenin doğallığını ve estetik gülüşü durumlardır.

Ayrıca hiyaluronik asit dolguları ile dudak ve çevresine ufak sihirli dokunuşlar yapılabilir. Ağız  çevresindeki  dikey  kırışıklar azaltabilir. Dudak uçları  yukarıya kaldırılarak, pozitif & doğal bir gülümseme elde edilir. Hacimli,  doğal dudaklara sahip olunabilir. Dudak konturüne  belirginlik kazandırılabilir. Üst ve alt dudak oranını düzeltilir. Dudak-burun kıvrımını  dolgunlaştırılır,  gülme çizgilerini kaldırarak genç bir görünüm sağlanır.