142022Şub

Göze gençlik dolgusu

Yüzünüzde sizi yorgun, uykusuz, mutsuz gösteren bir ifade mi var?

Nedeni, gözaltınızda oluşan çukurlar, torbalar ve koyu renkli halkalardır. Güzel bir bakış yüzü aydınlatır…
Bu çukurları dışarıdan bir krem ya da kapatıcı ile doldurmak olası değildir. “Gözyaşı oluğu” adı verilen alt göz kapağının altındaki kanal, yaşla birlikte derinleşmekte ve alt göz kapağı uzamaktadır. Bu durum, yanak yağ yastıkçığının da çökmesiyle birlikte, yaşlanmanın en önemli belirtisidir. Yüzümüzdeki hacim kayıpları ve gölgeler, vücudumuzda doğal olarak bulunan ve su tutarak cildin nemlendirilmesini sağlayan hiyaluronik asit sayesinde doldurulabilir.

Gözaltımız, alttaki destek kemik dokusuna tutunan özel bir yağ desteği ile çevrilidir. Yaş ilerledikçe yüzün kemik yapısı incelir ve geriye doğru hareket eder. Yağ yastıkcıkları incelir ve cilt aşağıya doğru sarkar. Gözaltında boşluk ve gölgeler oluşur. Orta yüz bölgesinde, göz çevresi ve gözaltı çukuru, karşılıklı iletişimlerde ilk dikkat çeken motor noktalardır. Özel olarak üretilmiş dolgu maddeleri bu bölgeye enjekte edilerek ışıltılı, dingin bir yüz görünümü sağlanabilir.

Güzel bir bakış yüzü aydınlatır. Gözyaşı kanalının güçlendirilmesi, hacimlendirilmesi, alt göz kapağının tekrar yukarıya itilmesi, bakışın parlaklığını ve genel görünüşü canlandıracak; kapatıcı kullanımından sizi kurtaracaktır….