282015Şub
#CildiniKeşfet

#CildiniKeşfet

#CildiniKeşfet kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve güzel paylaşımlarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Cilt bakımı ödülünün sahibi @dilek.gokseltekin oldu. Yeni kampanyalar çok yakında…

Katılım Şartları

1- Kampanyada ki ‘Cilt Bakımını’ kazanmak için kullanıcıların; Instagram’da @aleveken adresini takip edip, kampanya görselini profillerinde paylaşması zorunludur.

2- Kampanyada yaş ve cinsiyet sınırlaması yoktur.

3- Kampanyaya katılan katılımcıların Instagram profillerinin erişime açık olması gerekmektedir.

4- Kazanan kişi 1 Mayıs 2015’de açıklanacaktır.

5- Aleveken.com Ekibi, kampanyayı olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen kullanıcıyı hiçbir uyarı yapmadan diskalifiye etme hakkına sahiptir.

6- Kampanyaya katılan kullanıcıların, kampanya bitip, ödül tespit edilene kadar instagram hesaplarında kullandıkları isim/takma isimleri değiştirmemeleri gerekmektedir.

7- Aleveken.com Ekibi, kampanyayı herhangi bir anda iptal etme veya kısaltma, değiştirme, durdurma veya, geçersiz kılma hakkını hiçbir sorumluluk altında kalmadan veya tazminat istemsiz saklı tutar.

8- Kampanya görselini paylaşan her kullanıcı yukarıda tanımlanan Katılım Şartları’nı okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.